petak, 19. veljače 2010.

cure iman nesto salveta(iz dojclanda su) za prodaju,pa kontam da bi mozda neka od vas bila zainteresirana..prodajem ih u kompletu,od svake po jedna,znaci 13 komada=39kn..to bi bilo po 3kn s tim da je u to ukljucena i postarina..uz njih saljem kao poklon duple salvete koje su kupljene u hrvatskoj..moj mail je : /katija.gotovac@gmail.com/...evo slikica..

21 komentar:

  1. evo, Kaćo, ja bih se predbilježila za tvoje salvetice... pokušavam naći negdje tvoj mail, ali ne vidim, pa se javljam ovako! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. WoW!!! Ja bi ove na drugu sliku (sat, muzicka i oova koja ima zena na nju). Samo neznam kako bi meni naplatila, ne zivim u Hrvastsku.Mozda neki swap? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. cure sori,bila san uvijerena da tu negdje ima nacin da mi posaljete poruku...znam da sam to viđala na profilima..kako kod mene nema,to ne bi znala..evo dodala sam mail pa mi posaljite adrese..i hvala vam puno:)
    princess laura lis thank you,kisss!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš su lijepe ove salvetice, i ja ih imam puno. Moje kćeri su ih dugo skupljale i sad ih ljubomorno čuvaju. Pozdrav...

    OdgovoriIzbriši
  5. Olá
    Obrigada pela visita,podias ter um traductor para entender melhor.
    Savi

    OdgovoriIzbriši
  6. hola! Te Vi que se ha convertido en un seguidor de mi blog, gracias estoy usando Traductor de Google, espero que entiendo algo de lo que digo!
    Me encanto todo en mi blog, veo que el amor decoupage! Es una maravillosa técnica que siempre ayuda .. Un beso desde Argentina
    hola! Vi que Usted Se convierte en un seguidor de mi blog, gracias estoy usando Traductor de Google, espero que Usted entiendo lo que digo!
    Me encanto todo en mi blog, veo que te gusta el decoupage! Técnica de belleza que siempre ayuda .. beso de la Argentina

    OdgovoriIzbriši
  7. mirjana lijepi ti pozdrav,hvala na posjeti:)
    savi and rosina,thank you,very much!best regards!:)

    OdgovoriIzbriši
  8. mama kreativka ja bi ti rado poslala salvete,ali neman adresu,javi se na mail..lijepi pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim sav svoj posao, oni su vrlo elegantan i fin. I keep dar na mom blogu. Zalijepite ga dobili.
    http://revesdesjumelles.blogspot.com/2010/02/mi-nuevo-regalito.html

    Ne znam ako sam dobro razumijem jer sam prevedene sa google.
    Poljupci iz Španjolske
    Carmen

    OdgovoriIzbriši
  10. hola carmen!muchas,muchas gracias!!!besosssssssssssssss!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobar dan Kaća, asti sto, tribali bi te zvat Kate kad si sa juga, a ja sam ti lipo i po tati susjeda Komiška ili Polviška, kako ti se boje cini me zvat, ma ti je on pa pod pogledom jedne Ane, istrijanke. i tako to gre u jubavi. Ja u tvom susjedstvu imam još i strinu u Žrnovnici, nažalost barbe više ni. Hvala što si se ulogirala kao sljedbenica, radovi su prekrasni, što se tiče salvetica, ja ih imam dosta, alikako se uskoro selim na kat, onda slijedi sređivanje, vjerojatno ću organizirat jedan swap, kako sam to radila kad sam bila jako mala. Meni ih donosi moja susjeda Ursula, koja mi uskoro dolazi iz Bavarske. Srdačan pozdrav od Komiške.

    OdgovoriIzbriši
  12. loredana hvala ti na posjeti i toplom komentaru :)..znas,ja ti jesam malo kate malo kaca..moji najdrazi me vec odavno zovu kaco pa mi ostala navika predstavljat se tako..kad budes radila swap sa salveticama racunaj na meni..ja san ti pravi salvetoman,nikad ih dosta..hvala i tebi na sljedbi,imas topli pozdrav iz stobreca:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala i tebi na linku, moja Bavarka mi stiže krajem idućeg tjedna, stoga će ih biti još, i onda ću swap i najaviti, budi bez brige kad krenem biti će to prvi swap na mom blogu, a poruke će biti svugdje. Pozdrav od Komiške

    OdgovoriIzbriši
  14. Ah, zašto nisam ovo prije vidjela. Ajme što su prekrasne salvete. Da li još uvijek ima koja?????? Ako ne, nema veze. Budno ću pratiti svaku iduću akciju. Lijep pozdrav, Sandra Z.

    OdgovoriIzbriši
  15. loredana veselim se unaprijed,imas pusu..
    sandra lijepi pozdrav i tebi,javi mi se na mail za salvete..

    OdgovoriIzbriši
  16. Kuc - kuc! Netko se uljenio ovdje! Kad se vratiš među aktivne, svrati do mene, imaš domaću zadaću draga! ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Anonimno08:56:00

    Draga Kaća, moje nove salvete su stigle i PREKRASNE su, toliko lepe da mi je gotovo žao da ih upotrebim!!!!!!!!!!!!! Zahvaljujem ti se od srca na divnom poklonu!
    Čeka te (dugačak) mail u sandučetu.
    :-**************
    Biljana

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Kaća, tek sam sada otkrila tvoj blog i jako mi se sviđa. Da li još uvijek imaš ove predivne salvete. Ja bi se predbilježila. Pozdrav, Karmen

    OdgovoriIzbriši
  19. draga biljana cujemo se uskoro,nisam zaboravila,puse ti saljem...
    draga karmen,zao mi je,nemam vise salvetica za prodaju..pusaaaaa!!!

    OdgovoriIzbriši