petak, 9. srpnja 2010.



nedavno sam dobila ovu prekrasnu nagradicu od drage i vrlo talentirane kreativke olge..naravno da me jako obradovala,i ovim putem od srca joj zahvaljujem..prelistajte olgin blogУ Ольги ,necete pozalit,decoupage joj je predivan,velemajstorski..
nadam se da sam uspijela razumijeti pravila,a ona su:
-zahvaliti na nagradi
-napisati post o nagradici,staviti link na blog s kojeg je stigla i sliku loga
-nagraditi 10 blogova
za ovu nagradicu nominiram sljedece kreativne oaze:
Laboratory of unique creations
Zondra Art
MAG design
Villa Loredana
mare
Biljana Shabby
Moj decoupage svijet
tanema
ŠKRINJA KREATIVNOSTI
... tres chic !
zelim vam ugodan dan,tople pozdrave i puse vam saljem!!!

Broj komentara: 17:

  1. Aaaaaaa, Katija daga, hvala ti puno na nagradi :)) A Olgin blo ću sigurno staviti na popis za obavezna čitanja. Malo sam pogledala, zaista je predivno. Hvala ti još jednom, draga :)) Pusa velika

    OdgovoriIzbriši
  2. snjeguljice pa ti si se probudila:)))).....i odmah u glavu,daješ nagrade:))))....jeeeee!!
    olgin blog pratim a tebi veliko hvala što si me uvrstila u dobitnike nsgrade.....
    pusa:)....

    OdgovoriIzbriši
  3. eh,jeste me preduhitrile:)),ali svejedno moran do vas,vidila san da ste prekrasne radove napravile..puse vam saljem!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Kaća, čestitam ti na nagradi ovoj i onim na predhodnom postu.Zasleženo!
    Hvala ti za nagradicu, jako sam sretna i biće ubrzo izložena na mom blogu...
    Pusa velika

    OdgovoriIzbriši
  5. Anonimno14:19:00

    Hvala puno draga kaća!
    Pusee!

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Kaca, cestitam ti na nagradi i naravno puno hvala sto si je proslijedila i meni.Cast mi je primiti nagradu od tebe draga.Velika pusaaa:))

    OdgovoriIzbriši
  7. Your blog is lovely!I can't understand anything as I don't find any traductor but your images are relly pretty and beautiful.

    OdgovoriIzbriši
  8. Hej draga! Drago mi je da sam te malo zdrmala i probudila onom slatkom nagradom - sad mi vraćaš milo za drago, zar ne? :) Znam da imaš cijelu hrpu radova gotovih i čekam da nas oduševiš! Samo nemoj da predugo čekamo...
    Usput, koji je prijevod naziva ove nagrade? Hvala na blogiranju? Ćirilica mi nije loša, ali ova skupina stranih jezika mi je malo zahrđala... :)

    OdgovoriIzbriši
  9. hvala vama drage moje,vi ste moja inspiracija i drago mi je da sam vas upoznala,pa makar samo virtualno..
    u strci sam pa ne stignem danas sve vas obavjestit o nagradi..a malo sam i smotana,tek sad sam skuzila da nisam niti naslov stavila na postove..a iman samo jos par sekundi vremena,taman da odgovorin izzy da pojma neman koji je prijevod naziva nagrade:))))ja san tudum za sve jezike,a ne samo za ovu skupinu:)))a nove radove postam sutra,obecajen:))puseeeeee!!!

    princesa nadia thank you,kisssssss!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala ti Kaća od srca još jednom, jako si me razveselila i uvijek je lijep osjećaj primiti nagradu! Čitamo se:)! Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  11. ah, kakva divna nagrada! hvala ti puno! nadam se da uskoro slijede tvoji divni radovi! već mi jako fališ! :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Anonimno07:54:00

    Hvala ti draga na nagradici. .a već bi bio i red za neki tvoj novi uradak. .pusa. .

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala draga Kaćo, ma gdje si nam bila tako dugo, ali dobro kadf nas nema ond ase obavezno probudimo s takvim nagradama ili igrama. Evo krećem u skupljanje podataka za novi post. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  14. imam nešto za tebe na blogu, pa navrati!

    OdgovoriIzbriši
  15. puse vam saljem!!!!malo san se zaletila s obecanjem,ali iman vrlo opravdan razlog zasto radovi jos uvijek nisu na blogu..stignem slozit post jos veceras,nadam se..
    bjonda draga,veliko,najljepse hvala sto si me se sjetila,pusaaaaa!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. svjetlana16:25:00

    već danima pregledavam tvoje radove i sve je prekrasno, samo me zanima kako zalijepiš salvetu preko gornjeg i donjeg dijela kutijice, pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  17. svjetlana hvala ti na posjeti i komentaru:)
    pokusat cu ti sko krace i jasnije objasnit kako lijepim salvetu na kutijice..cijeli poklopac premazem ljepilom,posusim fenom..salvetu prislonim na gornji dio poklopca,preko stavim papir za pecenje i zapeglam ju,nakon toga papir prebacim na prednju bocnu stranicu poklopca i popeglam i taj dio..visak salvete odstranim brusnim papirom..na ostale bocne stranice na isti nacin lijepim komadice iste salvete,ali svaku stranicu posebno..i svaki put visak salvete skidam brusnim papirom..ponekad i prednju bocnu stranu radim posebno,ako dobro pogledas neke kutijice vidit ces da se uzorak salvete na gornjem dijelu poklopca i sa strane ne podudara,to je to..nakon "peglanja" sve dobro posusim i tek onda premazem gornji sloj ljepila..ako zelis da ti jedan motiv bude i na gornjem i donjem dijelu kutije,sto se da iscitati iz tvog pitanja,preporucam prije ljepljenja zasarafiti kutijicu odiza,tako nema straha da se motiv nece podudarati,a i olaksava daljni rad..sve fino zapeglas,najprije poklopac,a onda i bocno,a kad dobro posusis,skalpelom izrezes na mjestu gdje se spaja poklopac i donji dio kutije..nadam se da sam pomogla,ako nesto nije jasno,samo pitaj..topli pozdrav ti saljem!

    OdgovoriIzbriši