petak, 8. siječnja 2010.

ima li ista ljepse od suncokreta?

..ima,ruze..ha-ha..ali mi nekako pade na pamet ovaj naslov,pa ga se nisam htjela odrec..ovo su moji najdrazi radovi,za sada..a namucili su me za poludit,zapravo vjesalica vise nego kutija..a zasto?zato sto na nista nije slicila,bila san bas ocajna..ma kako mi je samo uspijelo toliko uprskat??..ali bijela boja spasila stvar..kako?..pa najprije sam podlogu obojala u bijelo ,zaljepila motiv,napravila pittorico..i onda isla sijencit,smeđom,oker i zelenom(ne pitajte me od kud mi pamet da izaberen te nijanse,pojma neman:))..i naravno,svud okolo napravila neugledne fleke a ne sijecenje kakvo sam zamislila...a kako mi je bijela boja vec nekoliko puta spasavala stvar,primim je se i taj put,lagano sam potufkala s njom preko svega,boje se stopile,fleke nestale i bome spasila vec skoro unisten rad..sablonu sam radila sama,a za nju sam koristila ferro boju,i to neku zanimljivu nijansu zlatne..


4 komentara:

  1. Divni radovi sa suncokretima! Nijanse podloge izgledaju savršeno ukomponirano sa svim ostalim - ni u snu ne bih pomislila da si se mučila ili da je to bila "greška"! Improvizacije ponekad daju fatastične rezultate! By the way, sviđa mi se izgled blog i slikica, so cute... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala ti draga!!i te kako sam se namucila,ali krajnji rezultat mi se toliko svidio(prvi put sam bila potpuno zadovoljna radom),da sam brzo zaboravila muke moje:)
    nije los izgled velis,a ja nikako zadovoljna..morat cu na instrukcije kod tebe:)

    OdgovoriIzbriši
  3. I još jedan veličanstven rad, odnosno dva! Slažem se s Izzy da improvizacija ponekad da najbolje rezultate, a tako je i s tvojim radovima koji su ispali upravo savršeno unatoč tome što si se s njima namučila.
    Mene muči šablona za koju veliš da si je sama napravila, o bože, kako? Ti si nevjerojatno snalažljiva i kreativna...divim ti se!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala draga sanjo,na divnom komentaru..video o pravljenu sablona koji sam poslala tebi na mail,objavit cu u jednom od narednih postova,samo da se saberem i napokon napisen novi post:))pusaaa!!!

    OdgovoriIzbriši